Visitor

23.9.11

rifdi #36 : drama king

video

video


okay.tangisan yang bersambung sambung ini adalah saat saat rifdi rindukan 'kar' (traktor) dia yang tertinggal kat rumah pengasuh semalam.boleh ek,nangis nangis pastu bila dia perasan aku record dia menangis,dia gelak.pastu bila aku play-kan record tu dia datang tengok sekali.

pastu video abis,dia sambung menangis lagi.ceh.ape punya drama la anak aku nih.

kesudahan kisahnya,rifdi menangis bawak ke bilik dan mintak susu.layan Banyard pastu boleh tidur plak dia dengan haifa sekali.

kelakar kan?rasa nak sepuk je barang seketul dua tapi aku macam biasa la.malas-nak-layan!!

biasa la,toddler memang macam tu.




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. Aku fokus pada tetel ijau tu je...hehehe, lembik dah gayanye tu....hehehe

    ReplyDelete
  2. haha.kaki tetel tu dah hampir kudung.kasihan :p

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...