Visitor

7.6.12

homesweethome #4

lama dah nak update pasal rumah.tapi banyak sangat topik lain yang sibuk nak post.cih.

sebab dah serah kunci,kali ni lawatan ke rumah adalah untuk sesi ukur-mengukur.kali ni sebab nak pasang grill.

nak tunjuk pintu dan tingkap yang perlu di-grill-kan.
tapi rupanya ada model sedang ber'catwalk.

catwalk sambil pegang senapang.ganaz kau!


so setelah keje ukur-mengukur settle,kerja memikir design pulak melanda.aku nakkan yang simple.begitu juga encek ejang.so dia la yang lukiskan apa yang dia nak pasal grill.

nasib baik aku puas ati.

tekun sungguh

close-up

tu dia.


tapi nak buat ni kena bayar deposit dulu.itu yang dok pikiaq nak carik mana modal nih?
haihhhh...



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

4 comments:

  1. cantik rumah.. mesti seronok dah ada rumah sendirikan :)
    oh.. x tau pulak blh design grill.. mahal ker?

    ReplyDelete
  2. perghh.. hebat la, design gril rumah kemain cantik.. mudah le kje org yg nak buat gril tu.. gambaran cukup jelas.. tabik la kat husband mu.. sah2 berjodoh ngan engineer jugak ni

    ReplyDelete
  3. BUNGA,

    grill memang bleh design sendiri sebab pemaju tak sediakan.tapi tu kos tanggung sendiri le.hehe.mahal tu memang la tapi utk safety,harus kita pilih design yang baik dan tak menyusahkan orang.hehe.

    ReplyDelete
  4. maz,

    jodohnya sama jugak,technician.hehe

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...