Visitor

6.6.12

perkara penting yang tak boleh tak ada ketika keluar rumah

kerja sangat banyak.kebetulan pulak tinggal hari esok je hari bekerja.jumaat cuti sebab nak pegi miauu.ye.aku nak cabut ke kuching untuk majlis akad nikah adik terpoyo di dunia.

sekarang ni aku betul-betul tertekan sebab since petang semalam aku dapat kerja secara lump sum.semua nak kena settle.dengan masalah figure yang taktau datang dari mana,dengan pertama kali jumpa borang yang tak pernah aku jumpa selama 6 taun duduk kat jabatan ni.oohh.sangat rasa ohsem.

sebab stress terus tangan pergi klik ke new post.terus rasa nak merepek di sini.

tengok.tiba-tiba terpanjang pulak merepeknya.padahal tajuk dah terang-terang nak cerita pasal menda lain.dahla tajuk panjang gila kali ni.entah nape?.*jawapannya : sungguh stress*

ini adalah perkara-perkara yang paling penting setiap kali aku keluar dari rumah selain dari henpon yang setia dan wallet.


# bedak compact Maybelline
# Lip balm Mentholetum
# Lipstick Avon (tongtong ngan member)
# Perfume rm8 beli ngan opismet (tanpa alkohol itu yang penting)
# Jam tangan kesayangan
# Gelang yang pelbagai gaya (ini one of collection)


ini adalah perkara penting yang kena pakai.
tapi kadang-kadang missed jugak terutamanya bedak dan lipstik.
nasib baik muka natural beauty kan?haha.perempuan stress!



#entah apa motif aku buat camni hari ni.memang stress!



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. patut le bibir menawan... pakai lip balm ye.. ^_^

    ReplyDelete
  2. kahkahkah.
    menawan ye?

    untuk kepentingan bibir.kalau kering sakit woo..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...