Visitor

21.6.12

Kuching Part 3 : the Solemnization

malam hari kedua.

untuk pembukaan kita tengok rombongan pengantin bersiap-siap.dan berfotogedik tanpa had.

pengantin lama yang tetap sweet :)

anak bongsu dan emaknya

tengok.kan dah jadi mak andam.

adikku dah nak kawennn

errr..

with makcik makcik dan the hantaran

ring and the duit mas kawen


homestay kitorang duduk tu sebenarnya satu taman je dengan rumah aiza.
jadi masa kitorang naik alphard tu tak sampai 5 minit rombongan dah sampai.yeehaaa.adik aku skali lompat je dah sampai pintu rumah pengantin.terer betul aku menipu kan?

dah sampai situ aku cuak anak aku kena ambik masa nak masuk rumah.ape kes?
rupanya adat menyambut tetamu yang bawak baby,diorang akan pegangkan.so,kita tak terganggu masa majlis.patutla pagi tadi masa makan kat dewan aiza pegangkan hasya.rupanya memang macam tu.masa makan pun diorang pegangkan.

baguskan?tak macam kita.ko datang bawak anak kecik tu pepandai ko la pegang sendirik!
hahaha.

senyum kaver bedebor

salam bapak dengan erat

gelak ye gelak

cewahhh

so,dengan sekali akad adik aku sah jadi suami kepada Aiza Taufek.yeaaaaaaa...

suka sangat la korang!

dan mari layan gambar yang aku cuba letak seminima yang boleh.

terus kami kami simpan kamera 'kecik' kami.hekhek.


dengan mak dan abah

dengan makcik makcik

family aiza yang sporting.
yang tepi berkebaya tu family baru dalam keluarga.
alah kenduri yang aku pergi tadi tu la..

aiza's relatives

adik beradik dan kazen

ewah puan ani kita

aiza.now im ur sis tau!haha..


we rock!


hasya senyum

ani dan hasya

ini pengapit adik.sweet :) heheh.

selesai akad dah tentu sesi menjamu selera.
nak cerita makanan time tu memang taktau apa nama pun.tapi semuanya best-best.kita tekak tetap bleh sumbat la.sudahnya,balik kitorang semua terlentang kekenyangan.

spare tenaga untuk shopping pulak.
yeyyy!

--------------
photos by : kak eenaa, ani kazen dan abang aiza (gambar akad yang clear giler!)
edit by : me.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...