Visitor

28.6.12

Kuching Part 5 : im coming home!

lastday!

jam 3.30am dah bersiap-siap nak ke Kuching International Airport.flight ke Kuala Lumpur jam 6.05am.
bayangkan hasya yang sangat tired dan sleepy tu kena angkut pagi tu.


kesian anak kecik aku tu.wuwuwu..

dan setelah puas menunggu flight sejak pagi buto,finally..

selamat tinggal kuching.selamat tinggal serawak.
i'll be missing u!..muahhhh!
*drama pagi hari*

matahari baru nak muncul.


abah request suruh amikkan gambar.
kemain abah ni.hehe.


credit to abah.
hasya tido lena kali ni.sampai kl pun masih lagi lena.


8.00am.
WELCOME BACK DUDE!

eh.
mana satu dd?mana satu eenaa?

the Sister


sampai lcct,terus mak-mak sedara call anak-anak yang berada around kl suruh kutip kami-kami ni.kali ni bergegas pulak ke Putrajaya.nak baik bas ke Kuantan pulak.so,bila the cousins sampai,terus la ke sana dan having our breakfast.lapar gile!

bas gerak pukul 11am.dan paling best,bas 2 tingkat tu macam reserved untuk kitorang satu family tu je.

tunggu bas baru bangun.
tu pun sebab u'uk.comel perangainya kan?

transnasional putrajaya - kuantan

dah sampai pekeliling baru ada orang lain naik.hahah.


dan bila dah sampai sini,maka berakhirlah kisah kami di Kuching.
takde sambungan dah ye.haha.

insyaAllah.coming soon kita jumpa lagi ye Kuching!


sekali lagi.hahah!



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. wah, dah abis ke travelog nya? yelah kan, tempat jatuh lagi dikenang... hehe

    cepat-cepat plan next trip plak, angkut semua skali lak pasni. baru merryiahhh! hehe

    ReplyDelete
  2. finally.
    banyak lagi entry yang dah tak terhantar disebabkan citer Kuching.punya la banyak menda nak sembang.haha.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...