Visitor

29.6.12

Kegilaan #12 : kasut

menggila betul bab kasut.

baru-baru ni masa pergi Kota Kemuning untuk lawatan jabatan dari Pahang ke KCC,kitorang ditempatkan di Hotel Ancasa,betul-betul belakang Puduraya.

esoknya lepas lawatan terus ke Jalan Masjid India dan terus ke Jalan TAR.memang hebat aku shopping macam ada 40 ekor setan dalam badan.astaghafirullah..

*correction buat rock.
aku telah menghabiskan RM145.00 untuk membeli sepasang baju kurung,sehelai blouse,pashmina yang entah berapa banyak aku beli (dah nama pun kegilaan) dan sepasang kasut ini juga!

rm20 aje punnn..


tak paham kenapa kasut mesti masuk list membeli belah kali ni.padahal handbag yang aku pakai tu dah macam terpekik terlolong suruh beli baru.beg pink tu dah rasa ajalnya dah nak sampai sangat.tapi aku abaikan beg tu.aku beli jugak kasut.

sudahnya masa aku amik wudhu' kat surau Genting Sempah,beg aku tu putus terus.total lost.takbleh repair.
sedih pulak rasa masa buang dia dalam dustbin rumah.

kasut punya pasal kan?



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

6 comments:

  1. dd.. kasut adalah kelemahan saya hehehe..

    ReplyDelete
  2. haha..kelemahan dd time berduit jugakkk..

    ReplyDelete
  3. Kasut saudari telah dipilih menjadi feature di FB Saya Memang Gila Handbag dan Kasut. Check it out!

    ReplyDelete
  4. dan onie pun kegilaan barang seperti ini :P

    ReplyDelete
  5. armouris,

    tq.saya dh check dan sangat teruja.lepas ni boleh feature lagi!

    ReplyDelete
  6. onie,

    haha.mari kita gilaka ia sama2.hehe.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...