Visitor

19.6.12

Kuching Part 1 : Flight

weehoo.seminggu bercuti memang best.paling best sebab pergi rombongan kahwin satu-satunya adik yang aku ada.jangan memain.rombongan naik flight ye.rombongan ke kuching,sarawak!weehooo..

orang yang ada connection dalam facebook dengan aku pasti dah letih hadap segala lambakan gambar di kuching.so sesiapa yang takde connection tu,aku abadikan jugak gambar di blog ni.tapi versi chapter by chapter la.kalau tak muntah la scroll down.

baiklah.mari kita warming up dengan gambar ketika di LCCT Sepang dan juga dalam flight.
fyi,flight adalah jam 11.45 pagi dan perjalanan adalah memakan masa 1 jam 45 minit.weehooo..

oi.apa weehoo tu?
ok.itu adalah bunyi orang yang terlampau excited.

gambar yang mengungguli segala gambar.
dengan mak ketika di LCCT.tunggu flight ke kuching.miau.miau.


cu & pakcik haris
cu adalah adik bongsu abah.
pakcik haris adalah kawan baik abah dari sekolah rendah.


anakanda yang menangis sepanjang
perjalanan ke kuching miau miau


15 minit lain adalah tidur.gudgirl.


abang hilman yang cuba memujuk hati hasya yang dok teriak sepanjang
perjalanan.hadoiiii..


perut mak pun dok teriaq nooo.
sandwich + air kotak homesoy + pringles = patutla kau kaya tony oii..


ini menu mak aku.nasik lemak.

subhanallah

pergi-balik port tepi tingkap.so memang kejenya snap gambar.

kualiti kurang sebab pakai nokia je.i tak bawak kamera gedabak tu.
susah nak handle.

sampai di Kuching International Airport,dah ada orang menanti sambil pegang kertas besau tulis

"MR.NASROL & FAMILY.Selamat datang ke Kuching".

amboii bangga kau nasrul.nama tetulis macam retis.

yang menjemput kitorang tu adalah driver kepada bakal pak sedara adik aku. yang best sebab transport yang dipinjamkan tu adalah Alphard.bayangkan betapa segannya bila aku yang duduk tepi ni memerah keringat nak tarik pintu belakang sekali driver tu kata takpe kak.pintu ni auto.dia tutup sendiri.
ohyeke?
malu terus aku kat situ.
malu.malu.

punya la cover malu sampai tak perasan dah sampai kat homestay.
so,itu baru hari pertama sampai.sampai homestay memang tahap dewa-dewa berehat.makanan untuk lunch dan dinner semua belah perempuan dah siapkan.fuh.memang class la layanan diorang.friendly pulak tu.

so,esok hari kedua baru start berkenduri.kisah part I habis di sini.
nanti aku sambung balik.bai.



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

4 comments:

  1. Aku bayangkan ko sebut 'wehoo' tu mcm lagu Buddy Holly by Weezer...hehe

    ReplyDelete
  2. dapat adik ipar orang kaya la ni eyh..

    ReplyDelete
  3. rock;

    aku tak pernah dgr.aku cuma terasa macam aku tengah nyanyi lagu Song 2 je.hahaha

    ReplyDelete
  4. fieza;

    haha.pak sedara dia la yang kaya.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...