Visitor

15.6.11

bermandi manda di Lata Meraung

{cerita basi}


jumaat lepas, encek ejang bawak la mak abah aku dengan anak anak sedara pergi waterfall kat jerantut nih.tapi tak sampai la waterfall..kitorang main air sungai je.nak pergi waterfall leceh sebab kena tinggal kereta kat bawah dan kena jalan jauh lagi ke dalam.


tak payah nak cakap banyak la kan.korang layankan gambar ajela.okay,sebelum tu nak bagitau nama tempat ni Lata Meraung.mana la tau kan,ada yang teringin nak singgah terjun barang seketul dua ke time panas panas ginih..


rifdi plak memula meraung raung taknak mandi.sekali dah main air,sampai menggigil taknak naik..


haifa & atokmak

atok abah pemantau

suka sangat la korang

makteh tengok dari jauh je

apela yang rifdi suka sangat tu

"rifdi!..pandang ibu pastu senyum okayy!!"

menjirus kepala anaknya

best giler air wohh

clear.

Subhanallah.

kaki gua.tapi ikan taknak datang gigit macam kat spa pun.

korang nampak tak seluar merah kat belakang tu?..
yes.itu seluar hilman yang tercabut akibat kederasan air sungai

best.best.

gerakan mencari seluar hilman

"ateh!!..dah jumpaaa..!!"

dhiya thuraiya

anak beranak ni memang suka bab main air
okay.pertandingan menyelam pulak.
bapak budak dalam air.nampak tak?

atok dan cucu termuda

hehe

suka sangat la.biru dh rifdi tu

pose terkacak hilman

dhiya & rifdi

dhiya & rifdi

muka sadis.nak main air jugakkk

hikmat putaran air berlekuk.

menggigil dah tu woi

dhiya buat tarian berirama

last but not least,
bersama anakanda yang semakin nakal selepas mandi


dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

2 comments:

  1. woshh!!! byk gile gamba...haha...best!!

    ReplyDelete
  2. tu pun dah bertapis dh..banyak gilerr

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...