Visitor

24.6.11

Final Maharaja Lawak

yes.malam ni malam final Maharaja Lawak.
sape sape pasang Astro Beyond,bleh la tengok kat HD.mana tau terkeluar faveret korang tu dari dalam tv.hehe.


peserta yang layak ke final (ikut rating dari undian tertinggi) adalah :


#1
opkos pilihan gua malam ni


#2
ini juga pilihan sebab lawak diorang makin menjadi jadi nampaknya
#3
aku kureng sket ngan nabil.lawak ok tapi dia tak ok.bleh tak?
#4
frust sebab dulu aku minat diorang.tapi sekarang tidak lagi
bila aku tengok yus makin menjadi jadi
over-bajet-best-nya.
hari ni balik kuantan, so malam ni tengok kat rumah MIL.meriah laaa sebab situ ramai peminat Maharaja Lawak.rumah mak aku tak layan sebab takdek channel ni.hehe. --"


harap harap biar antara Jozan dan Sepah la menang.
gudluck guys~


dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

4 comments:

  1. haishh,...nak balik kuantan ke?..camane nak tata titi bertuti fruti ni??...

    aku pun nak blk kampung ptg ni...nak memeriahkan MahaRajaLawak kat umah mak aku...bleh tgk HD..hikhikhik....padahal tak meriah mana jugak sebab aku tengok sengsorang je...heheh...harap2 Ngah sudi la join sekaki...

    aku malas nak undi sesape,...Nabil mcm dah tak best,..dan aku pun harap lawak Jozan & Sepah menjadi-jadi..sampai jadi igau-igauan la...hehee

    Panjang pula mengomen..hehe

    ReplyDelete
  2. yeay..sepah menang....nabil xbest..xpuas ati tgok persembahan dy

    ReplyDelete
  3. rockzezett..

    xdapek juga nk bertuti frutti sebab anak keciknya demam campak.maka,bertapa la sepenuhnya di rumah.

    ahah,suka aku bila tengok Sepah menang walaupun perasaan frust Jozan kecundang tetap ada.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...