Visitor

2.6.11

Pirates Of The Carribean : On Stranger Tides

jengjengjeng.


ceh.tetibe.nampak sangat mood penulis sangat happy walaupun tak cukup tidur.haifa demam dan batuk.kesian dia..asal tido je terbangun nangis..na na na na..nak susu.tapi bila minum,dia nangis lagi.lemas hidung pulak.kesiannya.


tapi bukan aku happy sebab anak demam.aku happy sebab akhirnya aku berjaya jugak tengok Pirates of The Carribean : On Stranger Tides. 




hoyeahhh!!..yang lebih menggembirakan lagi sebab kejayaan menonton sehingga habis tanpa tido dan tersengguk sedikit pun.ha,terer kan?..


terer la tu.ko bayangkan,antara movie yang pernah buatkan aku lena sampai berkeruh adalah Die Hard 4, kungfu panda, ironman, rango..dan banyak lagi la.sangat cool bukan?bayar tiket dan tido.pehhh..pastu kena bising dengan encek ejang.baik duduk umah aje laaa..


okay.berbalik pada citer Pirates Of The Carribean tu.kali ni kali kedua aku tengok wayang citer ni sebab asalnya aku langsung tak minat walaupun johnny depp yang berlakon.ntah camne,masa At World's End tu aku kena paksa tengok oleh encek ejang (sebab ni citer faveret dia).dalam kena paksa tu,rupanya jatuh cintan.balik dari tengok movie tu,terus aku carik dvd dia dari mula..hehe.


tak payah cerita sinopsis la sebab korang mesti ramai dah tengok dulu dari aku.hehe :)


watak paling best untuk On Stranger Tides ni of course la sang hero pojaan yang sexy suka meliuk liuk badan tu :


dah tentu la abang jack!
pastu dah tentu la mermaids yang sangat jelita sampaikan aku sendiri meremang bulu roma tengok muka yang sedang menggoda kat sampan tu :




dan mereka.harapnya next time episode ada kesinambungan kisah diorang.


philip & seryna
paling owsem adalah ini :


black pearl dalam botol.
dan kepada rock,aku rasa sangat sesuai tajuk episode akan datang Black Pearl Dalam Botol tu.konpem mampu mengutip sasaran jauh lebih banyak dari filem .... Dalam Botol.




dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

4 comments:

  1. alah,..jeles ko dapat gambar black pearl dlm botol...aku puas gugel nak cari pic macam tu aritu...haha

    kesimpulan, best kan?

    ReplyDelete
  2. aku igtkan dpt la gambar masa monyet tu tunjuk muka kat jack.yg tu baru owsem.hehe..

    ko search "black pearl dalam botol"..memang la tak jumpa.kalau ko carik "black pearl in bottle" memang sumpah dapat.haha

    ReplyDelete
  3. mak haihh!!! pastilah aku gugel in english...kalau dlm bahasa melayu benda lain dalam botol plak yg muncul..hekhekhek

    masa tu diorang tak sempat nak uplot lagi kot..haha

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...