Visitor

29.6.11

raya ke?

balik Kuantan,kalau turn balik rumah mak,macam biasa jumpa anak anak sedara.bila berkumpul ketujuh-tujuh cucu mak abah tu,memang rumah tetibe jadi meriah macam esok nak raya.


kadang kadang konpius jap,dahla akak aku tu suka buat kuih muih kek dan segala jenis makanan..eh,betul la.esok raya.


budak budak pun dah kemas rumah apa.konpem..esok raya.


kakak posing,adik siap sliding..pehh

tu yang baju merah tu..bapak tekunnya membasuh

orang lain alasan je nak membasuh porch,tapi yang baju merah tu..
memang semangat.

gigih betul

senyum cover plak

no komen la.kang kata puji anak sendiri lak..(T.T)

^_^

dari dalam rumah


sudah main air,siap mandi..main dalam bilik atok plak.duduk dalam air-cond.pandai betul korang kan budak budak??


eh,si kecik tu pun join sekali?

tujuh cucu mak ngan abah

apehal kepala anak anak aku yang gegar sangat ni?
nampak sangat tak duduk diam.

atok mak dah datang..abih la korang kena marah.
haifa takkk..
aku plak,keje time kat rumah asyik jadi fotografer je.buat kuih tart buah & nenas pun,aku jugak yang snapkan gambar.


nampak sangat berbakat bukan?..okay.sebab takdek sape nak amik gambar aku,aku hadiahkan untuk diri sendiri satu pose versi ibu beranak dua.silakan jamu mata dan jamu tekak.


raya ke tak ke..macam tu la rumah mak bila cucu-cucunya ada!
rindu plak kat mak ngan abah.hehe.

dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

2 comments:

  1. Belum raya lagi.. tapi dah meriah.. happy je diorang main sesama,seronoknya tengok! :D

    ReplyDelete
  2. macam tu la tiap kali jumpa.selalu konpius..eh,raya ke?raya ke?

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...