Visitor

2.6.11

karok sampai pecah

arini kepala aku jammed.ntah,sangat terasa macam taktau nak buat apa.kerja ada,patutnya aku ke site.tapi aku tak dapat pergi sebab ...ada alasan yang sangat munasabah.tapi tak bleh aku kongsikan kat sini.


belek belek henpon,baru aku teringat ada gambar semalam, sebelum aku gi dating dengan abang jack.buang masa kat Apple K,berkarok sakan.ko tengok ada budak kecik ni.haaa,dah abih praktikal pun kitorang masih bawak dia.terer kan?..baik cakap terer!..kang aku sentap.


layanla.aku ngan tiqah dengar je diorang berkarok.konon kitorang jadi backup singer jela.sekali,aku terjebak jugak.aku tibai lagu Yesterday (Beatles).aku memang tak rakam la suara sendiri.malas la,kang berduyun orang carik aku suruh jadi penyanyi,susah plak aku anak beranak.pfftttt..


l-r : pian.Jr.encek ejang.
tergelak tengok sorang sorang memekak

hai.saya tiqah.saya kiut.eh tak.saya biasa biasa je

Jr kalau bagi mic macam tu la jadinya

sempat lagi

head banging sampai gitu jadinya

nyanyi la.bukan sengih.

pian kata
"balik balik dia.balik balik dia.
orang lain nak nyanyi gak la Jr."


dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

4 comments:

  1. aku tgk muka tiqah ni ada iras2 yuna...sedara ka? hehe...

    ReplyDelete
  2. ini kalau aku bgtau dia harus mengada ngada la dia..haha.oh lupe,dia sampaikan salam kt ko..

    ReplyDelete
  3. kalau ko tak bagitau dia pun takpe la...tapi serius la, aku bukan nak membodek baskin robin pun dgn dia...aku ikhlas memuji...hehe

    eh, waalaikumussalam...

    ReplyDelete
  4. kalau aku bgtau,aku harap dia belanja aku tutti frutti.aku baru nampak kedai tu dh wujud kt kuantan.hehe..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...