Visitor

10.10.11

Jessica Michibata

semalam tak pasal pasal dengan diri ini melayan F1 Japanese Grand Prix.yela,dah nama pun melipat kain depan tivi time anak anak tido,bapaknya plak macam takde channel yang seswai untuk ibu mengandung.maka ibunya pun macam best je tengok F1.kebetulan tengok diorang dah lap ke 53.maka pemenangnya adalah Jenson Button walaupun kalau ikutkan dia kalah dengan Sebastian Vettel.

eleh.macam aku heran.sekali masa dia tunjuk muka muka penyokong tetibe;

"pehh.memang lawa gile awek Button ni".kata encek ejang.okay.part ni memang standard la setiap kali tengok tivi.laki aku memang pantang nampak awek bukan Melayu yang lawa gile.bila aku fokus kat tivi,2-3 kali aku takl berjaya tengok awek Button.

sekali,dia tunjuk lagi.memang lawa lahh!bukan takat laki aku je kecur liur tengok,dengan bini dia sekali terasa macam oh demm pempuan!ko memang lawa sial!



tengok,tak senonoh betul aku.siap gugel lagi wajahnya.siap aku dah kata kat encek ejang,konpem akanku gugel sape namanya.

nama dia Jessica Michibata.muka memang neutral habis.tak payah mekap pun dah rasa macam lawa gile.kalau la aku lawa gini,pehhh.tapi versi berhijab la ye.kang kalau seksi begini aku rasa memang sosial la aku jadinya.haha :)

patut la lawa beno,dia ni model dan lahir kacukan Spanish-Italian-Japanese.
aku plak kacukan Jawa-Cina-Minang aje.sebab tu muka begini.*dah kemain mengarutnya aku*



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. ko ada kacuk dgn minang yea?..patut lawaaaa....(ikhlas nih)

    awek button ni memang cun!..walaupun aku tak kenal button tu yg mana satu..hehehe

    ReplyDelete
  2. hahhh.ikhlass lawa?peh.malu jap.hehe

    aku pun selama ni mana la amik tahu hal F1 ni.tetibe semalam tertengok.huihhh..mmg lawa.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...