Visitor

10.10.11

Oasis - Stand By Me



Made a meal and threw it up on Sunday I've -
Gotta lot of things to learn
Said I would and I'll be leaving one day -
Before my heart starts to burn

(Bridge)
So what's the matter with you?
Sing me something new... don't you know
The cold and wind and rain don't know
They only seem to come and go away

Times are hard when things have got no meaning
I've found a key upon the floor
Maybe you and I will not believe in the things we find
Behind the door

(Chorus)
Stand by me - nobody knows the way it's gonna be
Stand by me - nobody knows the way it's gonna be
Stand by me - nobody knows the way it's gonna be

If you're leaving will you take me with you
I'm tired of talking on my phone
There is one thing I can never give you
My heart can never be your home 




aku cuba nak post lagu ni antara esok,lusa,atau one day yang takdek entry langsung.tapi dah tak tertahan sebab aku sangat suka lagu ni.lagu ni adalah dari album Be Here Now.

lagipun semalam masa aku basuh pinggan lepas lunch,aku tibai nyanyi lagu ni sesedap rasa dan sekuat hati.agaknya dalam hati suamiku encek ejang berkata; 'sabo aje la'.yang best sebab ada part rifdi datang dapur tepuk tangan dan kata sesuatu.haha.aku tak paham sama ada dia kata sedap atau shut up!



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. rifdi pulak berbakat nak jadi pengkritik...hahaha...best la korang anak beranak!

    ReplyDelete
  2. haha..bleh ek dia dtg dapur tepuk tangan,suka suka sambil bgtau..''maa..sadapp"..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...