Visitor

7.10.11

Steve Jobs Dies

*ini adalah entry semalam yang gagal dipostkan akibat line internet terganggu gugat*


kalau ada yang tak kenal,sila tepuk dahi sendiri.
iPad,iPod, iPhone semua nak sangat,tapi pengasas tak tahu.rasa nak tinju je kat orang tak tahu tu.

Steve Jobs ni adalah pengasas Apple.hey,bukan Big Apple la.banyak sangat mengarut ni,kang kena tinju sekali lagi,nak?

dia mati akibat kanser setelah sekian lama menderita akibat kanser.kalau nak tahu lebih banyak dan lebih panjang lebar ceritanya,boleh la klik kat sini (HELLO!!KAT SINI YE!!)


extra : 

9 things you didn’t know about the life of Steve Jobs


..aku dah nak balik rest ni,malas nak cakap panjang la sebab kepala dah tingtong,pagi tadi berapa kali bangun-tido-bangun-tido-bangun-tido,pastu tadi kena tunggu lama kat klinik untuk check up baby,pastu lambat breakfast..peh.rasa nak muntah plak bila terkenangkannya.

ok.nak balik.nak tido.zzzzz..



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...