Visitor

22.5.12

brunch

pagi-pagi masuk opis dah terus kena meeting.lepas ingatkan dapat terus breakfast,tapi banyak plak halnya.

dalam pukul 10.30pagi baru la dapat pergi makan.terus ambik makanan yang heavy la iaitu nasi kerabu daging bakar dan ayam bakar.pehh.saje nak tulis panjang-panjang bagi detail.sekali ada pulak tambahan makan apam balik.heaven jap rasa.

balik opis,member bawak pulak kek puding.perut dah penuh ni tapi sebab takut habis kena bedal dek orang lain maka teruskan ajela aktiviti makan di bawah sedar ni.ya Rabbi.dah macam _________ dah perut.

apepun,terima kasih kepada sahabat gwa since zaman Polisas yang pernah tido sekatil sampai la ni dah masuk taun ke-6 bekerja satu bumbung siap pernah sewa rumah sama-sama,makan aiskrim time blackout tengah-tengah malam sama-sama,kuar rumah pegi round bandar Jerantut 2-3 pagi sama-sama iaitu Nani.

"terima kasih kerana memenuhkan nafsu makan saya pagi ni."



ini kalau lunch jugak tengahari ni memang awesome la kamu perut!!

# lupa nak ucapkan terima kasih tak terhingga kepada encek ejang yang telah sediakan dinner nasi goreng cina malam tadi.memang best!


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...