Visitor

23.5.12

secret recipe

LEPAS AMIK KUNCI RUMAH TADI..eh.tetiba tercaps lock.ngada-ngada plak terbuat gitu yek.
ye.aku dah selamat amik kunci rumah baru.alhamdulillah.

berbalik semula kisah tadi.lepas ambik kunci tadi,rasa macam feel sangat excited.tengok rumah baru sambil simpan tong sampah free yang pemaju bagi tu,rasa macam nak terus deco deco macam duit ada juta-juta dalam bank.sabar puan dd.buat mana yang mampu.silalah ukur baju di badan sendiri.

sesudah mengkaji segala aduan yang patut diberi sebelum masuk,terus encek ejang ajak makan dekat Secret Recipe.wah.kemain kau.celebrate tempat tak agak-agak.tak kisahla.lagipun dari semalam lagi aku dengar dia sebut-sebut nak makan kek.jangan mengidam macam-macam.nangis aku nanti.

dah masuk dalam SR tu,takde retinya nak kawal nafsu.nasib baik la encek ejang kata pasni bungkus nasi kukus.kalau tak,aku order dah spaghetti takpun kid's meal dengan burger comel-comel tu.eii..geramnya.

amik kau.

pilihan aku arini.
oreo cheese

sulong mengukur ketinggian hidraulik air beliau

orang sibuk makan dia sibuk call

makan saje.lebar dah muka.

siap makan pergi plak bundle sebelah.hah.memang masa nak perabihkan duit je gayanya.haha.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. weh..saya pon dh mkn kt SR kt jerantut tp tapau jer sb jue x mkn kek, huhuhu

    ReplyDelete
  2. haha.rugi rugi ju tak makan kek.
    tapi untung la awak bleh makan sorang xpayah share.haha ;)

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...