Visitor

11.5.12

makan seminggu at Kuantan

cerita basi yang patut dilempar keluar tingkap tapi sayang.uhuk.

peh.hectic life sampai tak mampu nak tulis blog minggu ni.dan sebab nak cepat akibat banyak kerja terlampau tapi gatal tangan jugak nak update,aku bagi korang layan gambar lastweek aje la.gambar masa aku cuti kat kuantan.tapi kerjanya keluar bersosial dengan anak-beranak je.

dahla asek makan je.gemuk balik la aku.hukhuk

# Lokasi : McDonald TC

masa dating dengan rock secara berjemaah


hasya sampai tertido!


credit to rifdi


gossip girl


credit to rifdi


credit to rockzaini!


# Lokasi : Tutti Fruitti Kuantan

yang ni sebenarnya tujuan asal nak pergi beli kain pasang untuk hari raya.memang hebatla kan memborong sampai 13 meter untuk anak-beranak kat Alamoda.ni semua idea encek ejang.tapi memang best la sebab tahun ni kali pertama aku dapat pakai baju raya bukan maternity dress.
**errr..insya Allah.
sambil tadah tangan doa yang baik-baik.


carik parking macam carik awek.duh!


hasya kena tinggal.sian dia.


ek eleh.pemalu la sangat kan. =.="


kita nak ke mana ni bu?


fuh.


hallo.saya dah sampai.


finally.dapat jugak makan.

err..tak la sedap mana kan tapi boleh ek dah beli 2 rifdi suruh tambah lagi satu cup.
pehhh kau.


# Pizza Hut Megamall.

takde gambar sebab time ni sangat kelam kabut sebab hasya asek nangis je.
so,tak payah nak cerita panjang sangat la.

# Gerai Kek, Dewan Mat Kilau Kuantan

ada hari ape ntah.tapi kakak aku joined sebab mak aku la yang suggest suruh sewa satu gerai untuk jual kek sambil promote.hehe.memang meriah la walaupun hari sedang hujan.kek pun habis!


tukang sibuk lagi ramai


tokey yang pakai baju biru tu.kak eenaahaslina gua ye.
ececeh.mana tau ada yang nak tempah kek area 
pekan-kuantan.


chocolate.ehem.taktau nama.


tart fancy filo.
singgit je kakak aku jual.


kuning adalah kek nenas.besar tu baru RM 30.
yang kecik taktau la.
hijau tu kek paling laku, kek pandan layer. 



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. gemuks** yea, itu aku...haha, suke la tgk kak eena bisnes kek..dah pencen nanti, aku nak bisnes kek jugek la...haha

    ReplyDelete
  2. wahhh..ok gak tu.bleh dapat mkn kek free bila lepak ngan ko.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...