Visitor

21.5.12

instagram

lately kalau bukak fb mesti gambar-gambar dari instagram berleluasa kat wall.
taktau ke pedih hati ini sebab jeles tengok gambar-gambar tu?

festaim tengok masa bukak profile awek adik gwa.meruntun tengok gambar-gambar yang special nampak macam pakai kamera lomo.masa tu rasa macam wau,hebatnya.lepas tu bila bukak blog pun ramai yang upload gambar pakai instagram jugak.rasa macam..wau.mari kita aktifkan instagram macam mereka.

aku pun dengan telusnya pergi la bukak instagr.am.dengan sengalnya aku ingatkan dia macam register fb, blogger, friendster ape semua.rupanya tak.dia hanyalah untuk iPhone user.

terus aku berlari nangis masuk bilik. T__T

-
-
-
-

baru-baru ni sebab makin ramai guna aplikasi instagram di fb,maka tercetuslah status yang berbaur dengki pada pengguna.lepas tu bila dapat respond dari kawan-kawan,rupanya samsung pun dah bleh pakai instagram ye?ahahah.ewah.gelak lega macam la aku yang pakai samsung tu.padahal laki aku.

lepas tu mula la rasa rendah diri dengan henpon sendiri.selalu sangat aku bukak Google Play berangan konon-konon nak install dalam henpon.ibarat macam bukak godek-godek semata-mata untuk sakitkan hati sendiri.boleh tak gitu?

maka,aku taktau apa nak diceritakan sekarang.aku cuma nak ceritakan keinginan aku je.nak cerita kat encek ejang,dia pun tak mampu nak buat apa.cerita kat diri sendiri pun,dah tau memang tak mampu lagi nak beli/ganti henpon buat masa sekarang.

jadi nak cerita kat sape lagi.kat korang aje lah!



dan sebab tu jugak lah kalau korang perasan gambar-gambar dari henpon aku banyak aku edit ala-ala instagram.poyo kan.?


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. kalu laki ko pakai samsung..install jela dgn rase xbersalah...hehehe..pastu jgn lupe byr skit share kredit psl ko dh gune utk post pic kat FB...

    ReplyDelete
  2. maknanya aku kena bawak henpon laki aku ke opis.lagi la tak bersalahnya kan?hahaha..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...