Visitor

7.3.11

rifdi #26 : unplugged by Rifdi feat Haifa

video


just nak share dengan kawankawan.
biasa la beb,cuti weekend,lepak ngan anak.so,ni la kejenya.
hayati dengan baik sebab korang akan dengar adik rifdi,haifa turut menyumbangkan suara bagi memantapkan lagi konsert abangnya.


sape tak paham lirik sila dapatkan di episode akan datang.

dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

2 comments:

  1. wahhh,...suara crowdyg bersorak pun ada,....

    ReplyDelete
  2. hahah.gelihati tau aku tgk dia nyanyi secara live.dia siap ada nada rendah,pastu tetibe time korus bleh kuat.yg tu lawak..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...