Visitor

29.11.11

follow me on twitter

cewah.padahal bukannya baru semalam aku buat account twitter.dah lama sangat dah.seingat aku,aku register account twitter seiring dengan register facebook.

tapi disebabkan facebook lebih kencang,twitter plak bikin aku pening,maka aku banyak habiskan masa dulu dengan melaghakan diri bersama facebook.tak lama lepas tu,tetibe opis memblock segala laman yang melaghakan ni.terus putus hubungan sejenis dengan laman sosial ni.

sebab tegarnya aku pada facebook dan blogging,maka aku beli plak broadband.yeah.memula pakai memang semangat.tak lama dan semakin lama,kemain liat aku nak membayar bil.dan semakin lama makin aku menyampah nak membayar bil.dan semakin lama sudahnya aku terminated je account aku dengan si dia tu.malas dah aku pakai broadband.lagipun,ada aku kisah dengan fb?ewah.kerek betul.padehal kat opis aku dah berjaya menerobos laman fb dengan jayanya.hebat tak?hebat tak?peh.ujub sebentar aku di situ.

tapi tu la,yang memusykilkan aku,kenapa aku tak berjaya hack (wah.kemain lagi) twitter?

sekian lama aku mencuba,sudahnya semalam tetibe jengjengjeng.aku dah bleh bukak twitter yang sekian lama aku abaikan.tahniah kepada diri sendiri.sikit sikit aku godek.sambil tu tanya sifu yang memang hebat bertwitter kencang.banyak istilah baru aku paham.dan yey!akhirnya pasni bleh la aku try mengaktifkan diri bertwitting dengan ramai artis.amboi kemain lagi kan.niat tak beragak.

jadi,sebab masih lagi jakun sebab twitter dah aktif balik ni,bleh la aku promote pada hangpa semua,sila la follow me on twitter.tapi kalau tetibe aku jadi pendiam tanpa respon tu,anggap jela aku sedang cuti dan offline.atau kalau rasa macam apesal berbulan bintang lamanya aku tak bagi respon tu,maka itulah tandanya twitter aku dah pasif.atau dalam kata lain,twitter i dah kena block!! haha.sengal.

klik saya kalau nak follow ddjaafar!
- kata burung biru ni.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

3 comments:

  1. Patutlah dah lama aku tidak diperlukan untuk tolong pegi membayar bil digi milikmu itu..hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha.terima kasih kerana berjasa kepadaku selama ni :)

    ReplyDelete
  3. cuma kesal dah tak dapat jumpe apek kedai digi yang hemsem itewww! hehe

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...