Visitor

30.11.11

Mari Mewarna

Ignorance Is Bliss.
(eh.curik tajuk entry baru rock plak.ehehe)

sedang sibuk-sibuk carik bahan kat Giant Kuantan baru ni untuk preparation majlis makan sempena birthday budak-budak ni,tetibe kitorang telah dipromote supaya beli air yogurt iaitu Bliss sebanyak mungkin untuk dapatkan hadiah.hei.siapa taktau ini air ape memang aku bagi kiss sebijik.

hah.gatal la tu saje taknak ngaku tau sebab nakkan kiss aku kan?kan?


ini la yogurt Bliss tu

ok.masa tu aku tengah senak kepala memikirkan pemenda menu yang nak ditambah.bleh plak promoter tu suruh kami (KAMI??) ok,tukar kata ganti diri lain.ok,diorang suruh kitorang beli air ni 3 botol untuk dapatkan gelas.ceh.gelas je?ok.tak.diorang tambah pulak beli 5 botol untuk dapatkan entahapemenda aku pun tak ingat.eh,ingatkan stop dah.sekali dia kata,ok.beli 10 botol untuk dapatkan colour box ini!

apa?10 botol?sebotol pun dah rm4.29.kau gile ape?dahla siap bukak pulak colour box tu depan rifdi.cepat je aku suruh promoter tu tutup box tu dengan harapan rifdi tak terliur memandangnya.ciss.bahaya ni.cepat cepat kitorang blah dari situ sebab nak mengelak dari kena beli.sempat lagi encek ejang bagitau diorang,'kitorang kona kona dulu ye.kalau nak kitorang datang balik!".dan promoter tu pun bleh baca.dia hentam balas balik, "u kona kona lepas tu u hilang.haha!".ok.aku gelak je dan blah.

sambil-sambil hayun kaki tu,aku dengan encek ejang dah rasa macam ehh..cun pulak kaler tu.rugi pulak kalau tak ambik.apa lagi,berdiskas kencang la kitorang kat situ.last-last kitorang patah balik,beli 10 botol nestle Bliss tu.eh.sebenarnya tu memang favorite encek ejang tapi sebab tadi terlampau terkejut,terus macam shot sekejap.

10 botol kau.tu pun semata mata nakkan colour ni.eh.suka sangat la rifdi sebab dapat colour camtu.


semata-mata kerana ini


tadaa! cantikkan?
ini bukan takat anak je terliur,makabah pun join terliur sekali.


mereka yang suka mewarna

we ♥ colour!


teruja.teruja. 


sila teka.saya sedang berjoget atau berjalan?
sape betul dapat air Bliss sebotol.


muka teruja atau muka mengada?
teka la lagi.

dan ini adalah credit untuk diri sendiri.


heheh.

*aku terlupa nak snap buku colour yang aku beli khas untuk rifdi dan haifa.huh.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

5 comments:

  1. hai..papa n mama yg terliur tu sebenarya.... bekfest bliss, lunch bliss, dinner blisss, supper pun bliss.... alamak kurus la nko....hahahha

    ReplyDelete
  2. baya-baya rifdi ni la aku dan adek-beradek aku yang lain dah galak melukis dan mewarna...hehe

    kena asah bakat diorang ni, dah besar boleh jadi artisss....

    ReplyDelete
  3. ida;

    haha.takdek maknanya kurus time ni.kalau kurus after deliver baru best!hahaha

    ReplyDelete
  4. rock;

    memang waktu yg sesuai la ni.aku akan jadikan mereka artis,tapi bukan artis hiburan la kan..

    ReplyDelete
  5. There are various types of paint that may be kitchen renovation presently on your cabinets, you need not go too far.



    Look into my homepage ... discount bathroom vanities tampa

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...