Visitor

1.12.11

post paling fofuler.

korang tau tak apa post paling popular dalam blog ddhasnidar ni?


PostsRefresh

Now

Day

Week

Month

All time
May 2009 – November 2011



1 Apr 2010
4,792 Pageviews
8 Jun 2010
1,108 Pageviews
1 Nov 2010
434 Pageviews
29 Jul 2010
223 Pageviews
1 Aug 2011, 6 comments
167 Pageviews
7 Sep 2010
143 Pageviews
28 Jul 2011
142 Pageviews
22 Aug 2011
103 Pageviews
24 Jan 2011, 9 comments
75 Pageviews
24 Jul 2010, 5 comments
59 Pageviews



Dan korang tau tak keywords ape paling kerap orang type sampai terlepas ke blog ddhasnidar ni?

Search Keywords


ddhasnidar.blogspot.com
77


album james blunt
29
resepi pancake mudah
17
tv 1970
17
ali syakieb
15
ibu gatal
10
site:risingtaste.com
10
cerita ibu gatal
9
muse album
8
system of a down album
7


hahah.paling aku takbleh blah adalah 2 yang aku bold tu lah!
hahah.

ini aku dapat dari sumber google sendiri.kalau nuffnang aku tak check lagi sebab nuffnang sedang superslow sekarang ni.taktau kenapa.




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...