Visitor

14.12.11

kisah turtle dan bear

kalau rifdi,dia sayangkan 'turtle' dan memang kalau tido dia mintak tel abah (read : abah tetel) dan tel ma (ibu tetel).maknanya nak ada dua-dua.

pasal turtle dia ni,tak payah la aku citer panjang sebab dah banyak kali aku citer.

http://ddhasnidar.blogspot.com/2011/07/turtle-baru-rifdi.html
http://ddhasnidar.blogspot.com/2011/03/bila-yang-tersayang-diambil-orang.html
http://ddhasnidar.blogspot.com/2011/01/turtle-bucuk-rifdi.html

okay.sebab rifdi ada turtle,haifa pulak ada 'bear'.





haihh.betapa sayangnya dia pada bear ni.sampai hidung bear dah semakin 'koko' okay!
lembik dah bear tu.

dan sekarang ni,dia dah ada bigbear pulak.kalau tanya, "mana bear besar?"
cepat je dia carik bigbear ni dan gomol bear tu sesedap hati dia.


tapi, walaupun dah ada bigbear..dia tetap sayangkan bear lembik dia tu!

yayy!
thanks banyak banyak pada rock sebab anak-anak aku begitu sayangkan soft toys yang dia bagi tu.
ibu turtle & bear.haha!



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. sama-sama :)

    bear tangan panjang tu..haha, dah lusuh hidungnye...

    ReplyDelete
  2. bear tangan panjang tu la.tp dia tak kuat mencuri.heh.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...