Visitor

2.12.11

selera yang semakin menggila!

dua tiga empat hari ni selera memang sangat besar.mentang-mentang baru dapat gaji,jadi perut pandai request makanan yang awesome setiap masa.

pagi nak nasi lemak ayam.bukan bihun macam hari-hari biasa.lunch time pulak demand nak marrybrown.semalam pulak nak masuk restoran asam pedas.sekali parking elok pulak depan kedai kek.dah tiba-tiba tekak mengada-ngada nak chocolate moist.tu belum tambah dengan donut rm1.00 sebijik yang kalau makcik makcik jual cuma rm1.00 3 bijik!

kemudian petang yang biasanya tak ke mana tiba-tiba nak singgah gerai yang jual pengat dan bubur pulak.dah satu kerja pulak pergi makan petang.malam nasib baik tak nampak apa-apa kedai kat area rumah.kalau tak,memang macam orang kebulur lagaknya.

@ marrybrown


nextweek monthly checkup.tetibe jadi gerun nak naik mesin penimbang.fuh.dahla selera sangat menggila time ni.next bila dah 34 minggu aku kena minum air gula pulak lagi.wow.sangat nervous lagi.tambah jadi nervous.

owh.baby sekarang pun dah nak masuk 8 months.preparation langsung tak buat langsung.biasa time gini aku dah siapkan beg untuk diri sendiri yang lengkap dengan kain batik,maternity pad,towel dan blablabla.dan untuk baby pun aku akan siapkan satu beg yang ada diaper,baju baru,blanket dan blablabla.

tapi series kali ni kenapa entah lembap sangat aku bertindak.nampaknya after mini party this sunday aku dah kena take note menda-menda ni semua.ahh.takut pulak tetibe.nervous.

ah.nervous betul.



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

4 comments:

  1. Eh..eh..nak masuk lapan bulan dah?... Cepat sungguh masa berlalu meninggalkan aku..

    hehe

    ReplyDelete
  2. baibai auntie rock.
    -kata masa itu.

    ReplyDelete
  3. Prepare cepat DD! Hihihih manalah tau kan... tuptuppppp!

    ^___^

    Jelesnyaaaaa!

    ReplyDelete
  4. aiks?sape yg lebih excited ni?hahah..
    ok CPB.dd cuba siapkan secepat mungkin.
    jeles kewww??...hahaha

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...