Visitor

5.12.11

mini birthday party! - rifdi & haifa

aaaa.rupanya nak buat mini birthday party pun kemain lagi penatnya ye.banyak nak kena planning.
  • tarikh dan waktu
  • tempat dan tetamu
  • menu
masalah wujud sebab aku memang tak bersifat kejiranan.heh.teruknya bunyi kan?tapi itu la hakikat orang kalau balik keje sampai rumah jam 7.00 petang dan wiken duduk memerap dalam rumah.eh.merapu plak dia.ok.berbalik pada kisah birthday party.dengan berbekalkan sedikit kudrat sorang ibu mengandung yang ada anak dua serta seorang suami yang gagah perkasa,aku usahakan jua agar hari ni majlis hari lahir anak anak aku berjalan dengan lancar.alhamdulillah.

menu adalah bihun goreng, kuih karipap dan tembosa yang telah ditempah.Done.
Kek pun siap ditempah.Done.
Tugas aku cuma goreng keropok dan nugget.Done.
Tugas encek ejang cuma sediakan tempat dan buat air.Done.

majlis yang patutnya mula jam 11 pagi bertukar jadi jam 12 tengahari.thanx pada kak na & kak zila yang tolong angkut barang ke depan ye.nak harapkan i sorang memang sampai petang la tak siap siap.heheh.

ok.mari kita teruskan cerita dengan gambar,gambar dan gambar.


rifdi yang memang suka buat kecoh.haih.


azli yang berkongsi birthdate dengan rifdi,upin & ipin, abg robi


haifa dengan tok dan tokki.saat pengasuh sampai baru la aku bleh buat keje.
kalau tak,orang sampai je dia menangis.fuhh.


itu bukan tarian dari rifdi.itu cuma teknik menggaru yang salah depan orang ramai.



birthday cake : chocolate moist





excited masing-masing time potong kek


makan.makann.makannn.


na.nani.kak zila.


after semua dah siap makan.
round pertama.round seterusnya dah takde gambar.haha.


haifa dan gift dari makabah dia


eh.mana haifa?


ibu dan anak-anak-anak-nya


amboi haifa.


okay.rifdi dah teruja sangat tu.
mentang-mentang dapat backhoe ada remote dari makabah dia





  dan gambar di bawah ini :
credit to rifdi.


majlis berlangsung sampai malam.maknanya sape kata tak dapat datang pagi, maka tengahari,petang dan malam bukan alasan la takbleh datang.

tapi malam tu aku,encek ejang dan anak-anak je la yang makan.haha :)
best sebab makan time hujan.syahdu rasa woi.



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

4 comments:

  1. happy birthday... comel giler diorg amik gambar depan kek, agak2 kecomelan tu mewarisi mummy dia ke daddy dia eh? hahahaha! rasa2 mcm lebih pd daddy dia jer. hahahaha :P

    ReplyDelete
  2. tq auntie maznie.

    eh.lebih pd daddy ek?haha.mmg.perangai pun sama je.

    ReplyDelete
  3. aiseh, rugi tak datang..hehe, meriah!

    gambar ke nambelas macam ko dah ada tiga anak..haha, termasuk bear pink tu yg nampak lebih besar dari haifa kecik sikit dari rifdi....

    hepi birthday kepada semua yg berkenaan...

    ReplyDelete
  4. yeahh.tu pn ramai lg family yg ada anak2 xdatang sbb ada hal masing2.kalau tak,lagi meriah agaknya.haha!

    gambar keenambelas.fuh.letih aku kira.hahaha..yeah.itu la kawan ko yg bakal ada 3 anak.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...