Visitor

5.12.11

morning kiss

kiss untuk semua orang perempuan dan budak budak belum baligh.

wah.semalam pagi pagi dah sibuk kat dapur.kemain lagi sampai kembang kempis hidung aku prepare sikit-sikit untuk mini birthday party seperti yang digembar-gemburkan.sebab kat fesbuk sedang sibuk loading gambar,maka kat sini aku upload la sikit gambar pagi bersama budak masam ni.dia la peneman pagi-pagi aku semalam.sebab dah dapat kaki,maka kena la bagi umpan sikit.

nah.ibu bagi honey star.hehe.




cerita selanjutnya adalah after this.

٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...