Visitor

20.12.11

kegilaan #7 : Jarum & Benang

yang ditunggu dah tiba.apa dia?

jengjengjeng.

haha.setelah sekian lama tak online shopping.err..last pun beli VCO je.tu pun dah habis dan tak beli baru dah.hehe.ok,sambung cerita.setelah lama tak online shopping,akhirnya semalam sampai jugak parcel dari Jarum & Benang.ewah.promote.promote.

aku berjaya menyambar 2 helai shawl.ewah.


ini dia.
pink jenis cotton shawl & pashmina paisley

itu pun qada kan diri sebab duit ada beberapa je dalam CIMB.tu sebenarnya budget nak beli VCO tapi sebab tak berapa nak cukup balance,maka terus tukar niat,beli menda kesukaan.haha.eh,kalau ada banyak lagi duit dah tentu lagi banyak aku borong.excited sungguh.

tu belum lagi campur dengan kadar keterujaan anak-anak nampak ibu dia ada shawl baru.terus masing-masing pulun nak pakai kat kepala.rifdi sekali okay!

sape rasa nak online shopping tempat yang sama dengan aku ni,bleh la pergi ke Jarum & Benang.meh aku bagi link.ewah.promote lagi.kalau camni boleh dapat diskaun la shida (owner) kan?hahah.


masih berjemur lagi di ampaian.memang tak sabar la nak pakai.haha.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. terima kasih ye dd.....hehe. terharu betul kita buat promosi free nieh.

    meh peluk kuat2

    ReplyDelete
  2. meh peluk meh :)

    ala shida.takde hal la.bukan apa,sebab dh biasa shopping ngan shida.tu yg promote tu..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...