Visitor

2.11.11

Rombongan Ke Kuala Pontian, Rompin

habis dah cerita bab  family day jabatan.elok sampai rumah mak aku lepas balik dari family day tu,kitorang dapat berita ayah sedara encek ejang, pak andak meninggal dunia akibat sakit jantung di HTAA.Innalillah..

kebetulan jugak kitorang on leave kan.maknanya ada hikmah di sebaliknya.
so,selasa tu encek ejang je balik kampung dia di cherok paloh.esoknya hari rabu ada kenduri tahlil di rumah arwah.sian mak andak,sampai demam demam.khamis lepak takdek aktiviti di rumah.dan jumaat pulak rumah MIL buat kenduri doa selamat sebab adik kepada encek ejang nak bertunang hari sabtu!dasat gak la penangan cuti kali ni.nasib baik amik cuti dengan rela hati seminggu!

so,hari sabtu lepas kitorang buat rombongan makcik noriah ke kuala pontian,rompin.14 bijik kereta kau!itu baru rombongan bertunang.so iwan,rombongan kawin nanti tolong sewakan bas 2 bijik.kau kan mechanical engineer kat jpj.mesti boleh punya!hehe

kami dah datanggg

kami datang nak makannnn

para escort

tu,mak buyung on the way

dia datang jengjengjeng

mesti la fokus gambar i lagi

me & rifdi, emak mertua dan emak sendiri ;)

rumah bakal pengantin

oh tak lupa.ayah mertuaku.

rapatt..rapatt

dari pihak lelaki

discussion pun bermula.aku tak masuk.malas.hehe.

semua tekun je mendengar

inilah tuan badan yang bernama Norirman Mansor aka Iwan

kita port kat luar ajelah nak oiii

ente punya biras; kak long & hafizi yang sweet

ayah dengarkan je..

"pasni bleh la kita gi mancing sama sama.."

doa kesyukuran.Amin.

perut memasing dah berbunyi krukkrekkrukkrek

nama wa ialah wa.

salam cium tangan lebih sket!

upacara sarung cincin.eh.teringat plak zaman i bertunang dulu.hehe

lebiu lah.muah.muah.

fotographer siap berbaring baring lagi gaya nak tido sangat dah.

eh.itu mak saya.eh.itu mak mertua saya.eh.

mari mengenal sedara mara

capek

segala hantaran

yeahh.

munga*

eh.anak sape ni.eh.comelnyaaaaa..^^

si penunang dan si dipenunang

eh.golap ni.

yeah.hebat.

sila fokus pada mereka yang bertunang di belakang

fokus pada mereka lagi

fokus lagii!

yeahh.fokus.fokus.

tak habih habih lagi berdrama

dahla.jom makan.menu nasi ayam yauuww.

yeah.lahap.lahap.

eh.hensemnya.abah sape ni?
credit : rifdi

cuaca pun cantik
credit : rifdi

hensemnya.phewwit.sorang je?

lah.dah ada anak rupanya.

yang bertunang bersama ayah & mak

welcome to Mansor's family.eh.belum lagi.

sori eh.fotografer menggigil.

hello.hai.

manja atok abah dia

atok abah jugak

kak long, amirul yang kuat mengamuk & atok mak

along (abang encek ejang) dan hero heronya

eh.bleh ek masa bincang bincang tu orang kat dalam panggil abah suruh masuk.abah pulak tengah baik punya sembang kencang kat luar.aku ingatkan nak suruh abah baca doa ke ape.rupanya pak sedara tunang iwan ni member lama abah.sama sama keje pertanian dulu.alah.abah memang dah biasa kat rompin ni.sebab tu la lepas kenduri ni kitorang siap gi round Pantai Hiburan.heh.tapi series,pantai tak seperti yang aku harapkan.tak terjaga.sayang betoi.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...