Visitor

26.1.11

rejuvenate : my new haircut

finally with new haircut.
pehh..pagi pagi buta bleh terspeaking pulak.camtu la dia.automatik sokmo.atau dalam kata lain,memang dah terbiasa pagi pagi speaking.kejut rifdi pun "wake up rifdi.wake up."
oh yeah.memang agak mengada bunyinya.ehh,no-no-no.cuma teringin nak improve english skill je walaupun cuma tu je ayat yang aku tau.


baiklah.itu bukan cerita utama.cerita sebenar adalah di perenggan seterusnya.


aku dah lama nakkkkkk sangat potong rambut.(ayat biar bagi nampak terlalu teruja berkehendakkan sesuatu).tapi encek ejang agak keberatan nak benarkan kejadian tu berlaku sebab katanya muka aku tak sesuai berambut pendek.apetah lagi kerana kuantiti rambut yang sedikit di samping struktur rambut yang agak curly murly ye tuan puan.


tapi lastweek hubby tercinta tersayang dan segala ter-ter-ter tu dah bagi greenlight.katanya potonglah.senang sket masa nak susukan anak.oh yeah.aku suka sangat.semalam,dapat je gaji memang macam orang hilang akal terus suruh encek ejang hantar ke saloon.sepetang tu la aku bertapa dalam saloon tu,membiarkan rambut ini digunting dan direbondingkan sesedap nafsu.dan akhirnya tadaaa....


google la wey


ehh.itu bukan aku.itu dira abu zahar.tapi begitulah hasil dari pertapaan petang semalam.aku memang sengaja buat rambut camni sebab simple tapi cute.err..maksud aku rambut tu nampak cute.sampaikan rifdi senyap tengok aku berubah wajah.yang bapaknya tak habis habis.."rifdi.ni sape?ni sape?" sambil tunjuk tunjuk kat aku.


lega wehh.terasa muda remaja.muahaha.
rejuvenate myself.


komen encek ejang : dah macam muka orang cina-korea-jepun-thailand dah.


amboihh mak.banyak betul macamnya ye.


apepun,aku memang suka rambut ini.




psstt.. :: rock.aku sedang koya dira ni.muahaha.

dush!

2 comments:

  1. bagai dipanggil untuk mengomen!!!

    dd-dira...sekiranya ko rasa ko mirip dd-dira itu, aku halalkan segala koya-koyaan mu itu,..

    muahahaa.......

    ReplyDelete
  2. MUAHAHAHA.

    2 hari aritu koya jugak la.sekarang tidak lagi sebab rambut dah kering sket,tak baper nak jadi cam aritu dah.haha.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...