Visitor

6.5.11

Aku menari dengan Gangster Sebab aku fikir aku hebat

Jom kita bergelak sebentar atau senyum sejenak .
untuk me-releasekan TENSION



i) Pilih bulan kelahiran anda:


Januari - Aku cinta

Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah

April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar


ii) Pilih nombor hari jadi anda:


1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

contoh jawapan : Aku menari dengan Gangster Sebab aku fikir aku hebat
*tu ikut tarikh lahir aku .
korang plakk ?



dah mintak izin dengan wawailham {http://wawailham.blogspot.com/}
jom ramai ramai pakat cube oh yeahhh.


heyy :: 
sebenarnya,gangster yang menari dengan aku tu adalah Mael Lambung.Rozi Tiger aka baby jangan jelesss..

dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

9 comments:

  1. aku muntah depan bapuk/maknyah sebab aku tak tahan...



    ::ikut birthdate aku tu, tapi ayat tu mcm tak siap!

    ReplyDelete
  2. aku cinta mak aku sebab aku fikir aku hebat...

    hahahaha...ngeng!!!

    logik ape

    ReplyDelete
  3. rock;
    ko pakai baju biru ye hari ni?..hahaha

    ReplyDelete
  4. udhang;
    maknanya ko punya ayat la paling munasabah sekali.aku dan rock plak ayat macam petaka.huhu

    ReplyDelete
  5. aku nk kopipes kat blog as entry boley????

    ReplyDelete
  6. weh salah la aku...

    aku cinta Raja Lawak/Akademi Fantasia Sebab aku fikir aku hebat

    hahaha..ngeng kuasa dua....

    ni mmg tak ada logika...aku xleh terima...

    ReplyDelete
  7. udhang meh;
    boleh.takdek hal.kopipes ke,kopio ke..gwa tadak hal..

    eh?bleh plak kau lupe birthdate sendiri.harus rasa nak gelak guling guling..

    ReplyDelete
  8. aku pergi dating dengan sharifah amani sebab suka hati aku la. hahahahaha.. chaiyook!

    ReplyDelete
  9. nasib ko baik sebab dapat dating ngan sharifah amani.kalau kena ngan lee chong wei..?hahaha

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...