Visitor

4.5.11

Back to basic


Orite.setelah 4 hari bercuti di rumah mak,oh tak.setelah sambung menjadi 5 hari di rumah akibat perlu menghadiri seminar di HQ kuantan,finally..

Aku & family pulang ke jerantut.banyak gile cabaran derr.dah on the way sampai kat gambang,baru terìngat kad astro rumah kitorang tertinggal dalam dekoder rumah mak.patah balik.

Pastu sepanjang perjalanan after tuang minyak kat 'cengkerang',kereta plak jadi semput.survive betul.dalam kepala hotak gua ni takde pikir lain dah.kereta tunda.ciss..

Sampai maran,makan..rifdi pulak memberak.gile kantoi bau najis sembelit.pehh..

Paling best,hujan all on the way.

At last..

Alhamdulillah.sampai jugak aku kat rumah dengan selamatnya.yey! B-)

Esok keje.huh.

4 comments:

  1. bnyak dugaan..sabar yelah..

    ReplyDelete
  2. kena beli kereta baru,...hehehe.....

    ReplyDelete
  3. dekcik,
    betul.sepanjang perjalanan mulut tak habih2 baca doa dan zikir munajat.dalam hati berdebar2..pehhh

    ReplyDelete
  4. zezettt,
    jangan la sebut kereta baru.merajuk ACL nanti..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...