Visitor

23.5.11

usopbook?

ouch.jam 11.30 pagi baru bleh bukak blog.pepagi sampai dh banyak keje melibatkan payment payment lama yang kena refer semula.


ada miss payment la,missplace la,backdated.pehh.cuai sangat rupanya puan dd ni.


ok.lepas siap keje opis,masa untuk buat keje bukan keje opis.tulis nama nama pada parcel yang akan dipos pulak.yes.my biz.parcel untuk customer yang dah order dan make payment untuk tudung dan shawl.sebab buat kat opis?sebab takdek masa nak menulis kat rumah.kat rumah sempat packing dan wrap parcel je.nak menulis memang tak sempat!


oh.sebelum tu.pepagi tadi sampai sempat bukak email.pastu terjumpa this attachment.lama dah dapat.tapi tak baca.patut la ada unread message kat inbox.


kelakar tahu.korang layan la ni dulu.nak mengadap kerja lagi ni.sikit je lagi nak abis.


klik la tengok.jangan la malas sangat.
sape la yang rajin sangat create menda ni ye?


dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

6 comments:

  1. hahahaha! xleh blah betol name. usop book?

    ReplyDelete
  2. haha..apa benda nya tu..mmg sengal siapa yg rajin nk create tu kn.mana tau jpg mmg femes..haha

    ReplyDelete
  3. aleen;
    ha.mmg takbleh blahh..

    ReplyDelete
  4. nath;
    nama tu komersial sangat la gayanya kan.haha..

    ReplyDelete
  5. OMG!OMG!
    petisuara datang komen???

    hah.pengsan kejap.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...