Visitor

27.5.11

Tag #7

1. Phone apa yang anda guna sekarang?

Nokia ESeries (E63) & Sony Ericsson Z610i

2. Dah berapa lama guna phone tu?

E63 tu pakai since last 2009. Sony plak last 2006

3.Mesej pertama anda dapat hari ni?

So far,takde lagi ni.. kalau nak jadi orang pertama,meh la sms kitewww (^^)

4. Siapakah orang paling atas dalam list missed call?

+0129883699 .sape punya nombor ni? baik ngaku cepatttt..

5. Mesej Paling last sekali and it's from?

Rindu kat syg jugak..Xtdo lg ke
From : abangkuAzman


auww..malu (--)"

6. Ringtone yang anda guna sekarang?

Yellow by Coldplay

7. Wallpaper phone yang anda gunakan sekarang?


gambar ini.sila jeless (^^)



8. Orang yang pertama dalam contact list?

abahku En.Jaafar

9. Orang last dalam contact list?

ZwanJKRraub

10. Phone yang di idam-idamkan?

tak mahal pun.CSL yang kiut miut kalerful harga rm78 tu je.hehe


TAG series dikenakan kepada :
1. rock
2. udhang
3. kak ain
4. dan kawan kawan di link sebelah yang sudi
5. dan sape sape yang terbaca.amik la ..amik laa 


sumber : dekcik

dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

2 comments:

  1. mati-mati aku ingat phone CSL tu kalkulator aritu...hehe...tapi relevan la sbg telepon sbb boleh call in-out dan mesej kan?..

    tepati syarat dan hukum aku bagi sesebuah telepon,..hehhee

    ReplyDelete
  2. itulah.ko tau,memula aku tgk rifdi meraung kat parade..

    "NAKKKKKKKKK!!!"
    ishh.kalau tgh berduit banyak harus jugak aku beli.ini kering dari awal hingga jumpa gaji balik..mmg idaman jela walaupun 78 hinggit!

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...