Visitor

23.5.11

boys 90's yang hot dan ohsem!

tengok bebudak sekarang giler sangat kat Justin Bieber.euwww..ntah ape yang best sangat kat justin tu pun gua taktau.tengok muka dalam CSI bebaru ni,gua rasa muka tak sweet pun.masam je.dengar suara menyanyi pun takdek la rasa sampai nak menangis macam dengar suara once penyanyi dewa tu.kalau dengar lagu dia yang baby,baby,baby,ohhh tu dalam kereta selalu rasa nak bakar je radio.tapi tak buat pun sebab nanti mesti kena marah ngan encek ejang.jadi tahankan je perasaan nak terbako tu.


eh,eh.kata orang yek.macam la dia dulu takdek artis pojaan.padehal dulu dulu masa baru nak akil baligh pun aku ada jugak jatuh cinta kat artis cenggitu.auww.sekali malu nak ngaku.


sape yang jadi kegilaan puan dd dulu ye?..eheh.malunyewwwww.


rider strong.hensem dan ohsem.
ini memang jantung hati ai.hahaha.akan lepaskan rindu bila ada cerita Boy Meet Worlds.lakonan dia ngan Ben Savage.






hehe.antara yang lain menjadi pujaan jiwa nak remaja time tu juga adalah :


Devon Sawa
start berkenalan masa sama sama berlakon dalam Casper. ehh?


Elijah Wood
yang ni aku tak ingat start bile aku berkenan sangat kat budak kiut ni.tapi aku ingat macam dia penah berlakon kat tempat berkayu,ada jeti,ada air..citer ape ek??


Jonathan Taylor Thomas (JTT).
okay.yang ni ramai giler fan.ingat lagi watak dia dalam Home Improvement?takpun suara Simba (Lion King) masa kecik??..yes.inilah orangnya.JTT.


matthew lawrence
brotherly love.kalau korang ingat dia berlakon dengan adik beradik dia sendiri, Joey & Andrew Lawrence.yang sebenarnya aku sukakan abang dia, Joey Lawrence.encem woo.macam muka John Stamos (Uncle Jesse - Full House).


ha.aku rasa diorang ni lagi best dari Justin Bieber la derrr...
peh.statement sakit hati.


dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

4 comments:

  1. stetment pasal Lijah tu paling kelakar.."penah berlakon kat tempat berkayu,ada jeti,ada air"...pening gak aku nak pikir cite hapa..hahaa

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan...yup stuju diorng tu lg hot dpd justin bieber...kita2 yg penah melalui zaman 90an mesti tau punyer lar

    ReplyDelete
  3. rock;
    puas dh aku nk search dan cuba refresh balik ape tajuk citernya.tp mmg ttp tak ingat.

    hehe.bleh terima tak stetment tu?

    ReplyDelete
  4. lina;
    thanx.maknanya justin bieber tak hot kan?hihi..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...