Visitor

24.5.11

PiNK

baru sedar dari pengsan sebab terkejut petisuara datang komen kt usopbook.


eh. pagi tadi masa bersiap pegi kerja baru perasan, aku ni anti-pink ke pink-lover?


sebab sebelum sebelum ni aku selalu kutuk kaler pink. tambah plak mak aku selalu kata aku memang tak ngam dengan kaler pink dan purple. jadi bertambah tambah perasaan tak suka kat kaler pink tahu?


tapi?


mak aihh.saje je tambah tambah bagi menampakkan banyaknya pink stuff.

  1. beg mekap - ceh.tak semenggah.
  2. bekas spekmata yang sedang dipakai - bekas shades tak termasuk kategori sebab dia berkaler merah.sian dia.
  3. johnson body lotion - eh.why im choose this color hah?tp botol pink ni la yang ada bau paling best sekali.phewwwwit.
  4. bodyshop body lotion - LOVE ETC. eceh.padehal kebetulan je kaler pink.
  5. bekas contact lense - hah.ni ramai yang jeles.cantikkan? katak pink.hehe

pelik tak?pelik tak?


lagi pelik sebab pagi ni aku pakai kaler pink.
peh.


minah giler
tula. orang orang tua dah pesan.
jangan benci sangat sesuatu benda, sebab sekali terminat..kan dah malu.
ibarat ludah jilat balik plak.
eeii..ape pengotor sangat entry ni.eiiii..

dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

2 comments:

  1. aku pun tak suke sgt pink,...tapi ironiknye, i banyak t-shirt dan baju kurung kaler pink....

    aku pun ada losyen love etc dari bodyshop tu,...pink jugakkk!!!!

    ReplyDelete
  2. ngehngeh..

    ni la namanya..JAMBU!
    muka legend,hati kiyut.
    boleh la kita ni kan?

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...