Visitor

10.5.11

sepetang di kuantan

berlatarbelakangkan lagu lagu dari album Retro 60's


dang!!..masih terkejut dengan font besar di entry lepas?ye.itulah akibat post entry tanpa preview/check terlebih dahulu.tu pun aku dapat tau dari rock via sms.


R : "...aku jenguk gak kejap blog ko,besar punya font ko taruk.."
D : "hoh..besar ke?aku xcheck blik la blog tu."
R : "yup.aku igt ko saje nk tulis besar2..."


pehh.nak kaver memang aku malas la.aku biarkan je.baru original..kihkih.


okay.semalam aku kata aku kena pegi kuantan kan.encek ejang la call,dia kata nak gi kuantan,ada keje.nak ikut ke?

aku memula malas malas jugak nak ikut.yela,time wallet kempis ni memang mood nak berjalan malas sket.last last,aku ikut jugak.tu pun sebab carik jugak keje ape aku nak buat kt kuantan.aku kena gi amik pelan kat HQ.okay la tu.taklah macam orang takdek keje kan..


so,sampai kuantan,cam biasa kasi settle semua kerja dulu.pastu opismate aku adahal plak ngan driver,so aku ngan encek ejang mintak hantarkan kitorang kat ecm.takde ape jugak nak buat kat situ.kitorang bertenggek je kat kerusi situ sambil sambil layan Pameran Bomba.ada Pak Tam Raja Lawak,pastu ada band 'Anak Kayan' perform.best jugak sebab diorang nyanyi lagu lagu Pahang..


takde menda sangat lah.sms rock pun,dia kata dah penat sangat,nak balik rumah dan tido.call tiqah bekas budak praktikal tu pun kata tak dapat datang.maka,duduk bertenet la dua orang kat ecm.sambil tengok gelagat orang.pastu main henpon.


PakTam raja lawak jadi MC

dari tingkat atas


peng-usha awek paling berjaya hari tu.
kusyuk nampak.

oh.main tepon jugak.nampak sangat boring.

owhh.sedap giler air ni.aku beli oreo choc.
minum minum sementara tunggu kereta sampai
ok.nampak sangat takdek keje.
dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

2 comments:

  1. haha..sori beb!! kire ok la dapat dating berdua-dua-an...siap dapat tengok konsert 60's free lagi..hehe

    ReplyDelete
  2. dating sangat la.macam orang kena paksa dating pn ada.hahaha..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...