Visitor

9.4.12

chaotic kiddos

aku ni kan.kalau bab mengambil gambar anak-anak memang nombor satu.sebab akukan suka gila kamera!gila fotografi!

cuti-cuti macam ni la kat rumah.





macam tu la setakat ni.haifa ikut je apa yang abang dia main.
abang memanjat,dia pun memanjat.
abang main tractor / lorry,dia pun nak jugak.
abang hisap susu sambil layan cartoon movies,dia pun nak jugak.

ohye.kalau dalam gambar,terserlah kemain kemesraan mereka bukan?
tapi realitinya..

"ibu! adik fa buat abang!".
"ibu! adik fa amik lori abang!"
"ibu! adik fa depan tv.abang tak nampakkk!". - merujuk pada haifa sedang block depan tv,tak bagi rifdi tengok.

kalau korang baca situasi di atas,siapa yang selalu jadi mangsa?

---


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...