Visitor

27.4.12

straight to the point

pagi Jumaat macam ni tak dapat sangat nak berblog panjang sedepa.
cukup dapat bagi point pun sudah.itupun kalau ada yang nak baca.HAHAHAHA.eh.terbuat lawak sendiri pulak.

1. semalam bawak mak dinner di Kopiesatu.mak aku macam..woww.ape tempat ni sampai air semua cecah rm5.00 ke atas?.rileks la mak.orang dah naik gaji ni. #ehem.

2. semalam beli lauk mentah punya la banyak.konon nak masak la kan untuk mak.sebab dah dinner kat tempat yang kaww tu,maka kejap lagi kena balik awal la sket.nak masak untuk mak.cadang nak masak banyak,boleh tapau bawak balik kuantan.sampai rumah nanti tak payah nak masak dah. #pemalas.

3. arini nak kena settle semua kerja berkaitan.macam la banyak keje.sebab nextweek aku ambik cuti isnin - jumaat.senyaplah fb dan blog aku.jangan ada yang rindu. #ptuihh kat diri sendiri.

4. ohye.pagi tadi nama-nama pegawai yang tersenarai dalam APC (Anugerah Pekerja Cemerlang) 2011 dah diumumkan.aku dengan encek ejang belum tersenarai lagi.takde rezeki lagi walaupun keje dah masuk taun ke 6. #harapan kemain melangit.mana nak sempat kena nilai,asek cuti bersalin je.kakaka.

5. fasha sandha nak kawen malam ni.congrats!!! #dah kenapa kau dd?



credit to maznie omar


6. itu je kot.bai.


salam Jumaat dari kami.



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. mak dengan anak, sama sama comel:D

    ReplyDelete
  2. aaaa..ahahaha.tq la dik di atas puji-pujian itu.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...