Visitor

13.4.12

future home sweet home #4

lama dah tak jenguk future home sweet home.
so,petang semalam after ambik haifa dan rifdi dari rumah pengasuh,terus kitorang ke sana.tengok rumah dah hampir siap.electrical wyering dah siap buat,pintu pun dah pasang.kira tinggal finishing je.gate pun dah ada cuma tinggal nak pasang aje.nak jenguk kat dalam rumah pun,pintu berkunci.sobs.maka intai dari luar je.

sekarang ni pun,jalan dah siap.tinggal kemasan terakhir iaitu wearing coast.
tengok pokok pun dah tanam tepat-tepat depan rumah,memang rasa i am the lucky one la sebab dapat pokok rhu depan rumah.feeling macam duduk tepi pantai plak derr ^_^




kebetulan time tu pulak ada chinese lalu makan angin.rupanya dia pemaju dan tengah pusing-pusing tengok kawasan sebab katanya ada orang curi kabel dan wayar.

tapi yang bestnya pemaju tu cakap rumah akan siap dalam masa sebulan ni.lepas tu just tunggu CF.lepas tu gaji pun potong bulan-bulan.muahaha.

err..terus seram rasa.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. syok orr dapat dok umah sendiri...tahniah..tahniah..!!! buat house warming jangan luper invite aku...

    ReplyDelete
  2. toce,toce.

    errr..house warming nanti ko sudi datang ke?

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...