Visitor

20.4.12

tiada tajuk

Hari ni ada taklimat skim kumpulan wang amanah kontraktor di hotel seri malaysia temerloh.

Venue memang menarik la sebab tepi kolam.tapi aku sket pun tak dapat nk fokus sebab asek memikirkan anak suami kt rumah.haihh..since pengasuh pergi umrah ni,segala keje opis tganggu sebab aku tak ambik cuti.konon nak selang seli dengan encek ejang pergi keje.takpun bawak je budak budak ni ke opis.

Tapi kantoi plak dah.2 hari aku tak dapat attend keje sebab kelam kabut.dengan encek ejang demam selsema lepas balik dari kursus.haihh..kesian betul kat diri sendiri.

Lepas tu,cadang nak cuti seminggu je next week tapi encek ejang tak bagi pulak.haihhh..camno ni.



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶
< /span>
dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...