Visitor

12.4.12

chaotic kiddos #2

selamat kembali bertugas kepada semua rakyat Malaysia!

semalam adalah hari cuti umum.planning nak ajak encek ejang bawak anak-anak berjalan walaupun no money no talk.sekali encek ejang sudah potong gwa punya planning sebab dia dah ada program iaitu memancing.
okey.sejak-sejak nak bercuti kat Kenyir ni kemain aktif ye memancing.memancing ikan boleh,memancing perempuan no!no!no!

sebab duduk menepek dengan anak-anak yang bermacam fesyen,abih segala suara merdu aku ni hilang.dah jadi bapak garau sebab kerjanya menjerit,menjerit dan menjerit.kemain berhemahnya ibu ni kan?tak seswai mendidik anak dengan cara macam tu tau.lepas ni jangan buat macam tu.

ini adalah aktiviti membuang masa ibu dan anak-anak.

edisi berbual-bual dengan haifa


edisi mari naik lori



edisi jom berebut lori



amcam.meriah tak rumah gwa?


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

4 comments:

  1. adik gegirl xleh main lori..main sudip...hahahha..pandai abang...

    ReplyDelete
  2. hahah.abang memang pandai carik modal suruh adik main menda lain :)

    ReplyDelete
  3. wahhh meriah giler dd! mari naik lori tu yg best tu..

    ReplyDelete
  4. lori tu ada bunyi.. ekekekeke.
    jadi kalau dia lalu pn tau.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...