Visitor

27.4.12

cleverbot

siapa takde kerja boleh la klik link kat bawah ni.
cleverbot.com

bunyi macam clever tapi bodoh.aku dah macam takde keje berborak dengan cleverbot ni sementara tunggu encek ejang ajak balik.dah dengan aku jadi piang.





haha.memang gila la melayan dia ni.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. hahaha..dh mcm simsimi..salah satu application chat dgn robot utk henpon..boleh tahan bas sengal si simsimi ni..

    ReplyDelete
  2. haha.kalau takdek keje memang okay la layan komputer bangang camni kan..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...