Visitor

11.7.11

50 lagu terbest



hey!hey!happy monday morning semua.
cewah,tetibe hari ni start dengan mood yang sangat happy.ada apa apa keww?


haha.malas nak cerita la.okay,hari ni tetibe nak share lagu lagu favorite aku sepanjang zaman.
korang ada lagu yang korang memang sangat sangat suka tak?maksud aku favorite song(s)??




ala,ala.jangan nak tipu.mesti ada punya.okay,just for sharing la kann.
sini aku listkan 50 lagu yang kalau aku ter-dengar mesti nak pergi kuatkan volume atau dengar berulang-ulangkali walaupun orang sekeliling dah muntah-muntah-jemu-asek-lagu-tu je adalah (so far & tak ikut turutan) :

  1. Running - No Doubt
  2. Bathwater - No Doubt
  3. Don't Speak - No Doubt
  4. Stand By Me - Oasis
  5. Bittersweet Symphony - The Verve
  6. The Drugs Don't Work - The Verve
  7. One Way Ticket - Neil Sedaka
  8. Shiver - Coldplay
  9. Yellow - Coldplay
  10. Unintended - Muse
  11. Muscle Museum - Muse
  12. Can't Take My Eyes Off You - Muse
  13. Creep - Radiohead
  14. No Surprises - Radiohead
  15. Dealova - Once
  16. Side - Travis
  17. Baby One More Time - Travis
  18. Scar Tissue - RHCP
  19. Coffee & TV - Blur
  20. Tender - Blur
  21. The Way - Fastball
  22. Redundant - Greenday
  23. Time Of Your Life - Greenday
  24. Misery - Greenday
  25. Push - Matchbox 20
  26. Bent - Matchbox 20
  27. Killing Me Softly - The Fugees
  28. Cats In The Cradle - Ugly Kid Joe
  29. Smells Like Teen Spirit - Nirvana
  30. Four To The Floor - Starsailor
  31. Family Potrait - Pink
  32. Lovefool - The Cardigans
  33. Kiss Me - Sixpence None The Richer
  34. Psycho - System Of A Down
  35. Semi Charmed Final Life - Third Eye Blind
  36. I Don't Want To Miss A Thing - Aerosmith
  37. More Than Words - Extreme
  38. Baby Can I Hold You Tonight - Boyzone
  39. Truly, Madly, Deeply - Savage Garden
  40. 2 Become 1 - Spice Girl
  41. Stan - Eminem & Dido
  42. Could I Have A Kiss Forever - Enrique Iglesias & Whitney Houston
  43. 03 Bonnie & Clyde - Jay Z & Beyonce Knowles
  44. I Drive Myself Crazy - N'Sync
  45. This I Promise You - N'Sync
  46. Everybody - Backstreet Boys
  47. Back For Good - Take That
  48. Until The Time Is Through - Five
  49. One Sweet Day - Mariah Carey & Boys II Men
  50. Aku Masih Di Sini - XPDC

alahh..rasa baru 50.banyakkkk lagi tapi letih la weh aku nak senaraikan,dan letihh la korang nak baca.bukan dapat faedah pun,ye dak?sekadar nak sharing is caring aje punnn..


oh.yang no.50 tu aku kena jugak masukkan sebab aku nak jugak letak wakil lagu Melayu kita.kalau ada masa aku masukkan lagi 50 senarai lagu,untuk masa akan datang.ha,best tak siap ada buat siri sambungan pulak?macham bagus.haha.


ha,korang ada yang sama minat dengan aku ke?bleh la kongsi kongsi.
alaa..kalau kongsi bukan mati pun.


"LU KONGSI,LU TALAK MATI" laaa..haiyya.!


dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

6 comments:

  1. aku try nak buat jugak list camni,..tapi nak kelainan la skit kununnye...nak buat top 50 lagu melayu paling aku suke...hahaaha..lepas 10 lagu je, pastu mati kutu taktau dah lagu apa...ehmmm..almost 80% lagu yg ko senaraikan ini juga merupakan lagu feveret i....

    ReplyDelete
  2. aha.pasni next 50 tu pn aku nk listkan lagu melayu.hehe..yela rock.kitakan minat genre yg sama cuma aku ni ada gak raggae & skanya..hehe

    ReplyDelete
  3. Cuma aku boyband tak termasuk la senarai aku seperti Nsync & BSB bagai,...hahhaa

    Aku tak sangka ko pun suke Bonnie & Clyde...are you read B?....hehe..lagu R & B pertama yg aku suke!

    ReplyDelete
  4. huhu tak minat & tak brp tau lagu english..ekekek

    ReplyDelete
  5. haha.oye,aku ni kan ke mistaken identity.lagu keras boleh,boyband pun boleh..

    yela dear.kita sama2 minat lagu ni sebab ni la permulaan lagu rnb yg kita minat.betul dak?betul dak?

    ReplyDelete
  6. kak ain..haha.takpe,next time lagu melayu melayan plak..haha

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...