Visitor

21.7.11

homesweethome #2

hari ni hari khamis di mana penjawat awam kena pakai baju batik.aku?dua kain baju batik dah sendat perut.yang lain lastweek,last two weeks dah pakai.mana bleh ulang tayang balik.ishh.ishh.takbleh.takbleh.no.no.


maka hari ni aku pakai baju kosong dan tudung batik.sekali sampai opis dapat teguran ikhlas..


"woitt,meriahnya hari ni.."
"wow..kilat betul"
"baju kawen ke?"
"wooww.."
"woowwwwww.."
"waaa.."
"booo"..ok.yang ni memang tipu.sape berani boo tadi?


yes,rasa macam nak attend kenduri pun ada.baju biru kilat beb.memang rasa macam nak bertunang pun ada.


eh.yang tetibe membebel pasal baju ni kenapa?
bukan ke tajuk terang terang nak tunjuk perkembangan baru my future homesweethome?


haiyohh!..okay bebeh.
terbaru aku pergi buat lawatan tapak,tengok semua bilik dan semua ruang sudah siap tile.yey.suka hati rifdi hari tu.apetah lagi dia dapat tau bilik second tu bilik dia.


third room

ruang tamu


tunggu next time plak apa lagi kerja yang bakal dilakukan.
tak sabar.


dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...