Visitor

19.7.11

berbasahan di Sungai Tembeling, Kuala Tahan.

hello.hello.
eh,korang ingat entry lepas?
yang aku membebel kena buat ikut program di saat sepatutnya balik kuantan?


peh.malam tu lepas balik dari program terus balik kuantan.hebat bukan?
jam 11.30 malam terpacak depan rumah terus gi peluk mak aku.lantak la kenduri dah habis ke ape.hehe.


oh,dan untuk tatapan mata korang,tolong la tengok gambar program yang aku join tu.konpem korang plak menangis jeles betapa bestnya dan betapa ruginya kalau aku tak pergi join.hehe.


kisahnya aktiviti adalah pergi ke Kuala Tahan,naik bot dari Taman Negara ke last jeram.di jeram ni la konpem sape sape yang duduk dalam bot akan basah kuyup akibat dikhianati bot sahabat handai.so kali ni,kitorang plan bot pertama yang dinaiki Datin & orang Kuantan akan basah habis tanpa sedikit kesan kering pun.


last last,bot kitorang plak yang huru hara basah tak ketentuan hala.


taknak cakap banyak,apa lagi..lets cekidauttt.


mula sampai.posing kemain lagi kau.

nani

ok.bot pertama berlepas.
jaga korang.ngehehehe.*gelak evil*

aku memang pantang ada orang berseksi seksi depan mata.
*gelap ati*

pelancong yang tak berapa nak asing.
kaka & na

watak utama mesti ada

bot pertama masih bersuka ria bersenang hati.
jaga kau O_o

antara aktiviti ngetop sekitar Sg. Tembeling
swing bebehh

bekalan untuk puan dd.
pisang berangan dibawa belayar.masak 2 bijik dalam perut dd.

dari depan : dd.TA jue.nani.remy.

pose ala model perahu

model montel

tenang.jaga jaga.


hah.amik kau!..

meh kita gelak jahat.
kata TA jue kepada anak anak buahnya.

siap peace peace lagi

hey fotografer!

sampai kembang idung aku menahan gelak gembira

korang!!..bot seblah datang!!!

siap langgar langgar lagi.abih basah sensorang..
wuwuwuwuw..
sampai destinasi memula tadi.abih basah restoran terapung ni..

dah basah ada plak makanan.
kuih tradisional (ubi kayu theme) & air kopi.pehh.

nani & Datin

ubi kayu makan dengan manisan

lempeng ubi kayu + kelapa.
pehhh..

sebelum berangkat pulang

masih taknak stop posing

masih lagi nak berposing dengan topi pelancong tak asing

last.dah la tu wey.cukup cukup.
pedih mata ke weh?
hahah.padan muka semua.
baiii.


heyyy ::
tetiba ada audit arini.apa aku nak buat?ingatkan nak lari tapi tetibe projek ada dalam list yang kena audit.kacau betoiii...

dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

6 comments:

  1. serious.. adventure betul! bleh cuit2 air sungai gitu je.. kemain lagi seronoknyaaa... ooh bab ubi kayu tu sgtla terliur!

    ReplyDelete
  2. teringat program berakit dr kuala tahan ke kuala tembeling masa zaman uni dulu..ade mak angkat tau kat kuala tembeling tuh...tp tak ingat sudah....

    ReplyDelete
  3. maz;
    oh.bab ubi kayu tu memang saje zoom bagi terliur.haha :)

    ReplyDelete
  4. kak ain;
    woww.tak ingat dah mak angkat?hahaha..ini mmg ganas.pasni kena datang belah sini plak kak ain.pegi taman negara plak.kak ain kan suka honeymoon ngan hubby :) tak rugi woo..

    ReplyDelete
  5. eh u pon pergi Taman Negara Pahang !
    i pergi jugak. best mase aktiviti basah kuyup tu.. haha. rase nk gi lagi sekali. best gilaaaa :)

    i ade update dekat entry ni..
    http://yayahana.blogspot.com/2011/03/gambar-beriban-internet-mesti-sepantas.html

    ReplyDelete
  6. marya,
    i keje dan dah jadi orang jerantut la.so,kuala tahan/taman negara ni mmg tmpt mainan je.cewahh.eh,kalau berminat nak datang lagi sila la pegi lagi.mmg best.nak2 aktiviti basah kuyup aka rapid shooting tu.hahaha..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...