Visitor

7.7.11

special dinner on my birthday

-terima kasih kepada kawan kawan yang wish my birthday via henpon dan majoritinya
wish melalui facebook.sampai cramp jari jemari aku mereply semua wish.
tq..tq.


malam tadi makan malam sangat mewah.
chicken grill untuk aku & encek ejang serta sate untuk aku & encek ejang.eh?
tak.aku tengok purata sate berkurang adalah sebab dimakan oleh rifdi.peh.makan betul dia.tak sangka aku anak jantan aku ni suka makan sate.


pasni tau la kan kalau beli sate kena beli extra sate ayam.(+_+)"


google ni.


gambar takdek sebab perut dah tak tahan nak makan.maka,takdek la gambar makan malam special ye.okay?


dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...