Visitor

11.7.12

aktiviti yang sihat

ya Rabbi.
punya hebat aku peram gambar-gambar masa kat rumah mak Kuantan hari tu.sampai tahap aku dah nak balik semula dah ke rumah mak Jumaat ni baru sedar dalam memory card bersepah gambar-gambar membuang masa bersama keluarga.

kebetulan pengantin baru pun balik.maka meriah la rumah mak.ahad ni nampaknya meriah lagi sebab kak eenaa plan nak buat makan sikit pagi tu sebab pagi Selasa mak dengan abah nak berangkat ke Tanah Suci Mekah.sebab tak buat kenduri maka buatla makan-makan bersama keluarga.insya Allah.

balik semula kepada gambar yang hebat kena peram.mari saksikan aktiviti sihat anak-anak di rumah mak.

*senang kerja atok abah hari tu.dia potong rumput dan askar-askar rela hati membersihkan laman*

abang yang memulakan semuanya

dan ramai la yang follow.bagus anak ibu.

askar relahati

best photo

sapu kak.sapu.

#senyuman sepesen

haifa 

caption paling sesuai :
"rileks nampak.abang hempuk dengan penyapu ni nak?"




dan errr...


adik gua dan wife di belakang.
newly bride and groom.



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. Haifa yang terkedek-kedek! hehe

    ReplyDelete
  2. tumpang sibuk je kan kalau org main?..pastu paling last kalau org main lari2..kesian.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...