Visitor

17.7.12

homesweethome #5

memang kalau tengok rumah baru rasa nak nanges.deretan rumah depan dah ramai yang dah duduk.deretan rumah aku takde lagi.cuma yang ada 2bijik rumah sebelah kiri yang dah siap renovate.

aku nak jugak renovate tapi modal tak ada :'(

disebabkan ketidakbijaksanaan pihak terlibat,duit lebihan pinjaman masih gagal diperolehi.maka,kena la guna kebijaksanaan sendiri dan keperihatinan abah yang tersayang untuk dapatkan modal.terima kasih abah.tanpa abah memang tak dapat la rumah tu nak pasang aksesori.wah.bijak statement kau tu ye puan dd!

kerja aksesori adalah melibatkan kerja yang disenaraikan tersebut.ini baru yang diingini setakat ni.takut dapat duit nanti banyak pulak penambahan berlaku.hiks.

#1) grill - deposit dah siap bayar.tinggal kerja siap baru bayar lebihan baki.done.

#2) platform/slab depan pintu sliding (porch) - material dah siap beli.tinggal orang upahan je nak buatkan.done.

#3) kitchen cabinet - baru siap draft dan design!modal takde lagi ni.

buku rujukan

mula meng-scale-kan saiz dapur

suggestion sketch
by gua

suggestion sketch 2
by encek ejang.
"3D" - katanya.









dan inilah sketch terhebat :


aku taktau hasil tangan siapa ni.antara rifdi atau haifa.
tapi aku rasa ini kerja haifa.





٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. eh.sketch bleh je,sbb kita punya plan.ala,pasni ko sketch baju tempahan.ok ape.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...