Visitor

27.7.12

kegilaan #13 : favorite shawl

korang sendiri mesti ada favorite tudung/shawl/pashmina.

kalau dulu aku penah cerita aku ada lebih kurang 40 helai shawl/pashmina (klik sini), taun ni aku dah tak terkira dah ada berapa banyak lagi dah.banyak.kalau letgo pun belum tentu orang nak beli.dalam erti kata lain,patutnya aku dah hadiahkan kat orang ajela.

paling favorite adalah shawl/pashmina yang crumple dan tak payah gosok.lagi la menjadi pilihan di hati sebab tak payah iron.haaa,bijak tak.bijak tak.pemalas taknak cakap.

dan ini adalah shawl/pashmina yang dimaksudkan.kadang-kadang seminggu sekali aku bleh ulang tayang shawl/pashmina yang sama.heh.jangan citer kat orang ye.





dan yang terbaru.balik-balik pakai yang ni.








٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

2 comments:

  1. kalau shawl/pashmina, aku ada skit je.. tak reti pakai. rasa mcm tk sesuai pakai shawl... kalau tudung plak, balik2 pakai yg sama je... yg berduyun2 yg lain tu tak berapa nk pakai sgt. kena sort balik la, derma mana yg patut.
    yg mana yg best, kakak aku plak dah rembat.

    ReplyDelete
  2. satu masa dulu aku pn rasa muka aku tak seswai pakai shawl.muka leper je.tp ntah camne,ada sorang awek ni jual shawl bagi tutorial camne pakai shawl dgn cantik skali kan.aku pn try pastu ramai kata aku seswai pakai camtu.lepas tu,terus tudung2 bawal ni hilang di mata.

    hehehehe..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...